Najnovšie recenzie zo sekcie Frézky
- Silná mašina.
Kvalitný a presný stoj.
tovar splna moje pozidavky
- Pouzivame dlhe roky v podnikani a nemenime znacku.
Presnejšia výroba vzorov, vykresľovanie podkladov, gravírovanie.
Výrobok zodpovedá cene.
Kratšia kabeláž je na škodu, nedá sa viesť popri konštrukcii; pár centimetrov báblu navyše by pomohlo a aj (špirálový organizér kablov).
Čo nieje v montážnom postupe, dá sa vidieť na videu.
- masivne a kvalitne prevedenie, slušný výkon
- Eliminácia trhnutia frézky pri štarte pomocou elektronickej regulácie nábehu
- Elektronická regulácia otáčok pre trvale vyrovnaný výkon
- Podporuje skľučovadlá fréziek so stopkou priemeru od 3 mm do cca. 11 mm
- Veľká ponuka pomôcok a monážnych adaptérov u čínskych predajcov (hľadať RT0700C)
- Množstvo originálneho príslušenstva k dokúpeniu
- Možnosť použiť v CNC stroji namiesto lacných a menej kvalitných čínskych motorov
- V príslušenstve sú skľučovadlá 6 mm a 8 mm, aj keď to výrobca priamo nespomína.
- Nepodporuje frézky so stopkou 1/2" a vyššie
Dobre premyslený typ. Najpopulárnejšia ručná fréza na Youtube a Aliexpresse v danej cenovej triede. Konkurenciou sú len modely od DeWalt (precíznejšie nastaviteľná, ale o dosť drahšia) a Bosch (menej prepracovaná).
Profi stroj za hobby cenu
- Kvalitná jedno-ručná frézka, klieštiny 6/8mm v balení, dostatočný výkon regulovateľný, dobre vyriešené výškové nastavovanie cez ozubenie. Montáž (nie je súčasťou balenia) na pevný multifunkčný stôl s cirkulárom a nastaviteľným dorazom.
- V cene by mohlo byť viacej príslušenstva, napr. spomínaná montáž na stôl (od spodu). Jednoduchý AL plech s piatimi otvormi.
- Zatiaľ žiadna, cena :-(
Vynikajúca mašinka pre domácich kutilov pracujúcich s drevom.
Už odskúšaný.
Ešte som ho evyskúšal.
Zlaty standard medzi jednorucnymi frezkami, neviem, co lepsie sa da zohnat za tu cenu
- Vaha, vekost
Velka kvalita a uplne ina trieda.
- Superrrr
Určite odporúčam
Výborný
Výkonný
Presný
- výborná vecička
- este som poriadne navyskusal
- Vhodná veľkosť ,hmotnosť a výkon pre kutilov
- Zatiaľ nič
Zobrazujem 241 - 260 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Ďalšie »