Najnovšie recenzie zo sekcie Frézky
- variabilný prístroj aj na priemer stopky fréz 12 mm, čo som potreboval, výborná výbava príslušenstva
Pomer cena - kvalita je dobrá, ešte keby to samo pracovalo
Totálne nejasný návod.
- Spoľahlivosť
- Makyta pre nás amatérov a dokonca aj profíkov je to solídna značka.
- Nemám zlú skúsenosť skôr naopak.
Kvalitne spracovanie,
zatial ma za sebou len kratku skusku. Spokojnost.
- Vynikajuci pomer cena vykon
- Troch horsia ergonomia
Freza vydrzala vyfrezovat cely dvojpodlazny dom, som snou velmi spokojny. Co sa tyka ergonomie tejto frezy, tak ta je trochu horsie spracovana, pri niektorych polohach frezovania sa neda dobre drzat za drzadla ktore su na nej, alebo je problem drzat prst na vypinaci. Ale za tie peniaze je to vynikajuci stroj.
- premyslená konštrukcia
- výkon,
- ergonómia,
- presná výroba,
- kvalitné materiály
- citlivosť aretácie vypínača na piliny pri práci vo frézovacom stolíku
- nedoriešená skrutka zdvihu frézy (zanášanie hlavičky pilinami)
S touto frézkou pracujem sporadicky už cca 5 rokov. Stále spoľahlivá a výkonná ako horná frézka, alebo zamontovaná vo frézovacom stolíku. Po doplnení výkonnými frézami so stopkou 12mm a pomocným prípravkom bola výborným pomocníkom pri čapovaní spojov rámov dverí aj pri pero-drážkových spojoch dosiek.
ešte nie sú, ale syn kutil je spokojný so značkou
Pre domácich kutilov dostatujuce,dlhy kabel, príslušenstvo
- OK
- Len 1. frézka treba dokúpiť
Cena = kvalite
je to pre manzela
- Dobrá kvalita za rozumnú cenu
- nízka hmotnosť
- presnosť
- Prvý dojem, malá šikovná fréza.
- Rozhodol som sa pre ňu ako pomôcku na občasné kutilské práce. V tomto napĺňa moju predstavu na 100%
- Nedajú sa použiť frézky 3,175mm.
- Nedá sa použiť doťahovanie klieštin dvoma kľúčmi.
- Už po niekoľkých občasných použitiach a výmene vrézok nieje možné povoliť upínaciu prevlečnúj maticu. Aretovanie sa pretáča. Jediné riešenie je rozobrať frézu. Pritom upínacia matica po zasunutí vhodného nástroja do aretačnej dierky ide celkom ľahko povoliť.
Z dôvodu nedomysleného doťahovania a povoľovania upínacej matice dávam 0%. Je nepoužiteľná. Nedotiahnutím matice sa zničí nielen frezka, ale aj opracovaný materiál. Bolo by na mieste aby výrobca vyriešil tento problém. Vyhodením aretačného tlačidla bude vnikať prach do vnútra a môže dôjsť nielen k poškodeniu frézy, ale aj k požiaru. Po odstránení tohto veľkého nedostatku by som ohodnotil túto frézu pre mňa ako veľmi dobrú a plne vyhovujúcu.
- Perfektná fréza do jednej ruky
Modernizacia strojov pre obrábanie s dobrým výkonom aj na 230 V, jednoduchá obsluha, presnosť, dizajn, využitie k uspokojeniu požiadaviek...
Bosch GKF 550 0.601.6A0.020
Pridané: 12. novembra 2019
(naposledy upravené 10. februára 2020)
Zakúpený v www.ajtech.sk
- Lahká,výborne sa drží v ruke
- veľmi slabá ponuka 6mm stopiek
- nedá sa dokúpiť redukcia na 8mm
s výrobkom som ale absolútne spokojný
xx
Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »