Najnovšie recenzie zo sekcie Frézky
Zatial sa len ucim a podla navodu toide celkom rychlo.
Výborná cena produktu.
Kvalitná fréza pre domáceho majstra
kvalita
- Žiadna
- Dlhý kábel
- Dobre sa drží v rukách
Dobrý pomer ceny a kvality, Bosch som si vybral nakoľko z touto značkou už mám skúsenosti . Výkonovo postačuje ak sú kvalitné ostré frézy , pri veľkom úbere materiálu alebo na tvrdé drevo by sa hodila už výkonnejšia frézka ale ja prevažne frézujem do DTDL a na to mi táto stačí . Je to hobby frézka a pre domácich kutilov stačí .
- Výkonná
- presná
- ľahká
- Pracovny rozsah stroja
- Tichý chod
- Dobre ovládanie z jedného miesta
- Optimálny rozsah otaciek a posuvu stola
- Niektoré opracovanie časti stroja slabe
- Nastavenie vertikálnej hlavy pomocou skrutky obtiazne
- Kože mohli byt povrchovo kalene
- Predlzene tŕne na frézy nekalene a bez pero drážok
Cena za stroj primeraná, vhodná do dielne na kusovu a špeciálnu výrobu akt malosériovej. Moje očakávania splnila a malé drobnosti si aj tak každý dorobi sám svoje vylepšenia.
- Malé Kompaktné, dlhý napájací kábel
- Balenie neobsahuje sadu fréz
Super stroj aj s bohatím príslušenstvom.
- prehrieva sa
- Vyborna freza,lahke drzanie,viac napovie ked budem robit dlksie s nou,zatial som spokojny.
- Sila, , ,
- hmotnosť
- ergonómia
- hĺbka frézovania
- design
Zatiaľ samé pozitíva, toto je moja asi desiata fréza a jediné čo môžem ľutovať, že som si ju nezaobstaral už skôr
ano odporucam ale ked vyplatim za novu cenu a dostanem pouzitu stroj troska ma frustuje za dalsi nakup cez online
Podla predstav
- Trošku nad tým treba pošpekulovať ako nastaviť výšky
- bez negatívov
- Vysoká kvalita výrobkov MAKITA, vynikajúce výsledky pri práci s výrobkami MAKITA.
- Elektronika udržiava otáčky motora konštantne aj pri väčšom zaťažení. Fréza ma 6-8-12 mm klieštiny a netreba ďalšie jednoručné frézy. Maximálny použiteľný priemer frézy pod úroveň držiaka je 60 Milimetrov !! Fréza ma elektronickú brzdu ktorá spôsobuje veľký krútiaci moment a dochádza k prudkému spätnému trhnutiu. Treba ju pevne držať v rukách pri vypnutí vypínača. Kúpu tejto frézy môžem odporučiť. Je to Šelma !
- O.K.
- Šikovný nástroj na drobné práce s drevom
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »