Najnovšie recenzie zo sekcie Frézky
Celosvetovo vysoko hodnotený prístroj, na spoje.
Pracuje vyborne, tak ako som očakával treba vyskúšať.
Ešte som nepoužil dodaný tovar ale Makita zatiaľ nesklamala takže predpokladám, že nesklame ani táto fréza
Šikovná fréza na obrábanie malých dielov.
- Dobrá cena
- kvalita vypaľovania
- zatial ju mam kratko, este som ju len testoval ale vyborna
- Kúpil som ju najme na vyrovnávanie povrchu doma zlepenych skaroviek,po zapnutí stály chod,12 mm klieština.
- Za tú cenu, vynikajúca kvalita+ 12 mm frézka
EXTOL INDUSTRIAL 8793302
Pridané: 11. októbra 2021
Zakúpený v REMAB - Obchod pre stolársku a remeselnícku výrobu
Zatiaľ spokojnosť.
- Relatívne dobrá ergonomia
- Mam tuto frezku 2roky ale používam ju len občas dnes som zistil že spoje sú nepresne až vyše milimetra odskok tak som ju otvoril a na môj úžas zistil ze koľajnícky na posuv sú z mäkkého plastu ktorí sa rýchlo zoderie a fréza je tak nepresna že ju môžte vyhodiť
- Aši aj dewalt už v yrábajú v Číne bola to dobrá značka škoda
- Ak som niekomu pomohol sa rozhodnúť tak som rád
Nekupoval!!!
akurat do ruky a vykonny vykonny
Zatial len jednoducha praca .Ok.
- Naozaj velmi presné nastavenie hlbky. Čo je dôležité ak používate 2mm ABShrany, tenké i lesklé1,3mm zmiešane v jednej zákazke nábytkov. 15rokov som používal lacnú frézu do70€ s vlastnoručne vyrobeným pridavným podstavcom. Ale v tomto stroji máte neobyčajný R2mm frezovací nástroj.
- Ten patentovaný ručný nástroj som skušal, ale mne lepšie padne do ruky široké dláto na odstranenie zvyškov a lepidla.
viacúčelový
- Super masinka
- Vela nadstavcov
- Paradna freza
- Makita
- Dobre sa s nou pracuje
zatiaľ spokojnosť
- Množstvo užitočného príslušenstva
- všetko prehľadne usporiadané v dodanom plastovom kufri
- dostatočný výkon na hobby použitie
- Aspoň jeden bit mohol byť v balení
- ponorná základňa ide veľmi ztuha. Treba namazať vodiace tyče.
Za tú cenu asi najlepšia ručná fréza na trhu. Elektronická regulácia otáčok, okrem pevnej základne je v balení aj ponorná a uhlová základňa.
S výkonom som zatiaľ problém nemal a pracoval som aj s tvrdým drevom (buk) aj s mäkkým (smrek).
- Výkon motora je super.
- Jednoducho Makita
robí čo má
Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Ďalšie »